Harry Square – Lancer (muzica noua)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

Incepem saptamana in forta, cu avalansa de sunete big room si energice din „Lancer”, noua productie a britanului Harry Square, prima din acest an.
Cand spui big room trance, spui automat Interstate Recordings, care este probabil cel mai consistent label al Infrasonic Recordings.

Una dintre figurile principale ale labelului este Harry Square, specializat in release-uri energice, insistente, care efectiv n-au cum sa ne tina pe scaun. Ultima lui bomba se numeste „Lancer” si are forta muzicala a unui MiG. Sau a unei masini de raliu.

Daca va uitati la discografia acestuia, veti observa ca Harry Square are o frecventa foarte buna in a livra piese big room trance de calitate, dar si remixuri pe masura soundului sau puternic. Ultimul sau mare remix este facut in colaborare cu Solis & Sean Truby si l-am auzit la finalul anului 2015, cand am facut o evidenta a celor mai tari variante pentru hitul „Destiny” al lui Markus Schulz.

Daca tot suntem le capitolul trecut, n-avem cum nu ne amintim de „Perseverance”, probabil cel mai tare track pe care Harry Square l-a semnat in 2013.

Ne place la nebunie acest sound big room trance compatibil cu artisti ca Markus Schulz, Ben Gold, Nifra si, desigur, Solis & Sean Truby, cei care conduc Infrasonic.

Tocmai am mentionat o serie dintre DJ-ii care au sprijint deja „Lancer”. Acestora li se mai alatura Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani, Andy Moor, deci o multime de alti artisti care apreciaza munca lui Harry Square.

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,