Hardwell prezinta compilatia Revealed Vol. 5

Written by blue dj on . Posted in Muzica

hardwell-volume-5-small_tb223Hardwell, DJ-ul numarul 1 al lumii, isi va incepe saptamana viitoare rezidenta la Ibiza. Pana atunci, maestrul bigroom house-ului isi lanseaza cea de-a cincea compilatie la Revealed, label-ul pe care l-a fondat si pe care il gestioneaza.
Tipul asta, Robbert van de Corput, a avut mult curaj.

In 2010, cand nici macar nu era in Top 100 DJ Mag, a pus bazele propriei case de discuri, Revealed Recordings. De la bun inceput i-a placut controlul, iar acum il detine mai mult ca oricand, influentand toata scena dance din postura de no. 1. Ca orice DJ care se respecta, are propria sa compilatie anuala. Poarte numele label-ului sau si anul acesta a ajuns la editia cu numarul 5. Mai jos aveti un preview al compilatiei Hardwell presents Revealed Vol. 5!

hardwell revealed volume 5

In cele 80 de minute ale CD-ului Revealed Vol. 5, Hardwell a indesat nu mai putin de 18 productii care ii domina seturile in aceasta perioada, dintre care 10 reprezinta material exclusiv. Adica le vom auzi pentru prima oara cu ocazia lansarii compilatiei. Patru sunt de la Hardwell: 3 edituri exclusive (pentru Dare You, Everybody Is In The Place si Spaceman) si “Arcadia”, o colaborare noua cu Luciana si Joey Dale.

Plus: remixurile sale pentru Armin van Buuren’s Ping Pong si pentru “Rambo” de la Deorro & J-Trick, productii de la Ralvero, Dannic, Marcus Schossow, Dyro, Swanky Tunes, Jordy Jazz, Fafaq, Bassjackers, Kenneth G etc. E o compilatie scurta, energica, in stare sa va faca sa sariti chiar si acasa.

Tracklist Hardwell presents Revealed Vol. 5:
01. Hardwell – Everybody Is In The Place (I AM Hardwell Intro Edit)
02. Paris Blohm & Taylr Renee – Left Behinds
03. Marcus Schossow & Arston – The Universe
04. Dannic – Zenith
05. Deorro & J-Trick – Rambo (Hardwell Edit)
06. Swanky Tunes feat. C. Todd Nielsen – Fire In Our Hearts
07. Ralvero – District
08. FTampa, Kenneth G – 97
09. Jordy Dazz & Fafaq – Jumbo
10. Hardwell feat. Matthew Koma – Dare You (Hardwell Concert Edit)
11. Thomas Newson – Ravefield
12. Marnik – Momentum
13. Dyro & Dannic – Radical
14. Armin van Buuren – Ping Pong (Hardwell Remix)
15. Dyro – Sounds Like
16. Hardwell & Joey Dale feat. Luciana – Arcadia
17. Bassjackers & Kenneth G – Rampage
18. W&W & Blasterjaxx vs Hardwell – Rocket Spaceman (Hardwell & W&W Closing Edit)

Compilatia va fi lansata pe 20 iunie, cu doar patru zile inaintea debutului petrecerilor saptamanale I Am Hardwell la Ushuaia Beach Hotel Ibiza. Toata vara, Hardwell va zgudui Ushuaia in fiecare marti impreuna cu invitatii sai. Printre acestia se numara Funkerman, Sunnery James & Ryan Marciano, Dannic, Dyro, W&W si Kill The Buzz. Busy summer!

Hardwell munceste si incearca sa se mentina sus. Va reusi Hardwell sa stationeze pe prima pozitie in Top 100 DJ Mag?

CITESTE SI:

Tags: , ,