Hardwell – Everybody Is In The Place (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

hardwell-live_tb223Weekendul acesta, Hardwell, DJ-ul numarul 1 al lumii conform Top 100 DJ Mag, a avut privilegiul de a inchide Ultra Music Festival 2014. Inainte de asta, ne-a aratat primul sau single din 2014, „Everybody Is In The Place”.La 26 de ani, Hardwell, Robbert van de Corput pe numele sau real, este cel mai tanar DJ care detine onoranta pozitie de no. 1 in clasamentul de referinta in muzica electronica, Top 100 DJ Mag. Totodata, aceasta calitate pune foarte multa presiune pe el.

hardwell liveA lansat de curand documentarul „I Am Hardwell” si lucreaza la albumul de debut. De asemenea, a trebuit sa pregateasca ceva special si pentru release-ul cu numarul 100 al label-ului pe care il conduce, Revealed Recordings. A realizat „Everybody Is In The Place”, o piesa house tonica ce sampleaza o piesa de la Prodigy. Sa auzim cum suna!

„Everybody Is In The Place” a fost una dintre vedetele setului sau de aseara de la Ultra Music Festival 2014, unul dintre cele mai asteptate momente ale evenimentului. Pana cand vom reveni cu o retrospectiva de la Ultra Music Festival 2014, trebuie sa stiti ca noua piesa de la Hardwell va fi lansata nu foarte tarziu, pe 7 aprilie 2014. Label-ul il stiti deja, piesa este release-ul cu numarul 100 la Revealed Recordings.

Fondat in 2010 de Hardwell, casa de discuri Revealed a devenit un landmark al muzicii house si promoveaza artistii pe care Hardwell ii sprijina si pe care incearca sa ii propulseze in muzica electronica mondiala. MAKJ, Dannic, Dyro, Marcel Woods si W&W se numara printre ei.

Cum vi se pare noul single Hardwell?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,