Handbalul masculin romanesc renaste la Constanta!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

HCM-720x480Handbalul masculin romanesc renaste la Constanta! Calificare istorica pentru HCM.
HCM Constanta s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale Cupei EHF, dupa ce a castigat, cu 29-25, de gruparea franceza Chambery Savoie.
Cele doua formatii erau despartite de un singur gol in clasament, +9 HCM si +8 Chambery, astfel ca echipa noastra avea nevoie de cel putin un egal pentru a-si asigura calificarea in sferturi.

HCM-720x480

Gruparea de la malul marii, antrenata de macedoneanul Zvonko Sundovski, a inceput meciul in forta si a condus cu 7-3, in minutul 9. Minunea nu a durat mult, Chambery reusind sa intoarca rezultatul si sa conduca, cu 10-9, in minutul 20.

Finalul de repriza a apartinut HCM-ului, care a intrat la pauza in avantaj, 15-14, iar campioana Romaniei si-a marit avansul in partea a doua, reusind sa se impune, cu 29-25.

HCM a incheiat pe locul al doilea Grupa D, dupa puternica formatie germana Fuchse Berlin, si va da piept in sferturi cu Lugi (Suedia), Pick Szeged (Ungaria) sau Montpellier (Franta), tragerea la sorti urmand a avea loc marti. Invingatoarele din sferturi merg intr-un Final Four gazduit de Fuchse Berlin, fosta adversara a HCM-ului.

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , ,