Golan – Strong Faith (Official Video)

Written by Adrian on . Posted in Videoclipuri

De Curand Golan a lansat videoclipul noului single ”Strong Faith”.
Piesa este inclusă pe noul albumul ”Intro”, material așteptat pe piață în luna aprilie.
Videoclipul piesei „Strong Faith” este realizat de Michael Mircea și îi are ca protagoniști pe talentati actorii Alexandra Poiana și Vâlcu Silvian.
Piesa a fost compusă de Mihai Ristea si Alexandru Burcea.

Piesa este extrasă de pe albumul Intro, un materialul de debut al formației.
Albumul este experimentul care s-a născut și a crescut odată cu trupa, care s-a creat și s-a dezvoltat cu fiecare concert, turneu, festival sau eveniment, povestea lui fiind inspirată de evoluția celor 5 membri, atât la nivel muzical, dar și emoțional și creativ.

Intro este exemplul prin care Alex, Mihai și Ernesto, alături de Florian și Iulian Nicolau își arată plăcerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, care sa fie diferit pe plan local și internațional.

Discul va conține 13 melodii și va fi lansat pe 7 aprilie, în cadrul unui concert ce va avea loc la Arenele Romane.

GOLAN este proiectul cu cea mai rapidă ascensiune în materie de electro-acustic dance si lounge din România din ultimii 3 ani.

Trupa îmbină și folosește atât experiența cât și bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fără compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate.

Trupa se orientează spre latura umană a muzicii electronice, folosind în show-uri sample-uri, live DJ-ing și instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percuții.

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,