Geo Da Silva & Jack Mazzoni – Awela Hey (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

Geo-Da-Silva-amp-Jack-Mazzoni---Awela-Hey-videoclip-nouColaborarea timisoreanului Geo Da Silva cu Blanco y Negro Music, cea mai renumita casa de producie din peninsula Iberica si una din cele mai mari case de discuri din Europa da din nou roade. La scurt timp de la lansarea precedentei piese – „Disco-Disco Good-Good” – care a ajuns pe primele 10 pozitii in

clasamentele muzicale din Balcani (tari precum Serbia, Muntenegru, Albania sau Bosnia-Herzegovina) Geo da Silva lanseaza alaturi de Jack Mazzoni un nou single – „Awela Hey”

timthumb

Filmat la sfarsitul lunii aprilie in Spania, „Awela Hey” este o piesa de vara si reprezinta chemarea perfecta pentru o petrecere pe cinste, desfasurata pe parcursul unei zile toride. Imbinand ritmurile dance cu expresii din spatiul ex-iugoslav (To to to je to), imaginea petrecerii la malul unei mari care nu poate fi decat europeana si formele graioase ale modelelor din videoclip iese reeta perfecta a unei chemari sau, de ce nu, a unui salut – Awela Hey!

0

„Mi-a fost greu sa las Timisoara pentru Spania, in cele cateva zile de filmari. As fi vrut sa filmam aici, dar din pacate vremea nu a prea inut cu noi si am mers pe planul B, cel cu Spania. Sper ca a iesit bine si atat piesa, cat si videoclipul vor prinde bine in Romania si Europa” a declarat Geo Da Silva. „Awela Hey pot sa va spun ca este o piesa antrenanta, dinamica care te face sa te simi bine, sa vrei sa dansezi. Te nelinisteste atat cat e nevoie pentru a te distra, a profita de soare si caldura … si de fetele frumoase care le vom vedea vara asta peste tot”.

geo-da-silva

„Am fost in iarna in Romania in Timisoara, unde am filmat alaturi de Geo si alte 6 timisorence la videoclipul piesei Disco-Disco. Mi-a placut sa lucrez acolo, Awela este pentru mine este al treilea clip scos impreuna cu Geo Da Silva si sunt sigur ca va fi un hit pe posturile de radio si tv vara asta. si Italia si Romania vor striga la petreceri Awela Hey” a spus Jack Mazzoni.

CITESTE SI:

Tags: , , , ,