Gaga, The Lady – boema in Porter

Written by blue dj on . Posted in Monden

lady-gaga-porter-8-_tb223Cel de-al 2-lea numar al revistei Porter ne aduce o perspectiva deosebita celebrei Lady Gaga. Desi revista Porter este atasata celui mai mare magazin online high-fashion din lume, abordarea publicatiei este una diferita de celelalte reviste de moda si glossy de pe piata.
Pentru cel de-al 2-lea numar al revistei Porter, Lady Gaga a fost fotografiata de catre prietenii sai, Inez si Vinoodh, duo-ul creativ cu care a lucrat si pentru vizualurile si filmul celui mai recent album al sau „ARTPOP”.

Urmand linia trasata de Porter odata cu lansarea primului numar, toate personajele din pictoriale, fie ca sunt celebritati sau modele, vor fi surpinse in ipostaze natuale, capturi din vietile lor cotidiene, din ceea ce fac atunci cand nu sunt sub lumina critica a publicului si reflectoarelor.

Lady-Gaga-Porter(5)

Redactorul sef al revistei Porter, Lucy Yeomans, spune despre acest pictorial cu Lady Gaga: „Este deseori usor sa uitam ca este o femeie tana si un muzician exceptional – in spatele perucilor, a costumelor, a isteriei mass media si a teatrului. Cu aceste fotografii am vrut sa revelam femeia din spatele Lady Gaga, artistul din spatele showbiz-ului. Intr-adevar, cand am vazut prima data fotografiile realizate de Inez & Vinoodh, cu Gaga purtand nimic altceva decat rochia vintage a bunicii sale – o piesa vestimentara pe care o poarta deseori cand compune – am stiut ca aceasta trebuie sa fie pe coperta. Este autentica, personala si frumoasa, ca nici o alta imagine cu artista de pana acum.”

Click prin galerie pentru a vedea intregul pictorial, o demonstratie ca o femeie este frumoasa in toate imperfectiunile ei.

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,