Future feat. Nicki Minaj – Rock Star (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

nicki-thumb_tb223Future da drumul pe net unei piese care ar fi trebuit inclusa pe albumul Honest. Rapperul a colaborat cu Nicki Minaj si a facut un sample din Careless Whisper lansata de George Michael pentru Rock Star.
Trackul nu a mai fost inclus pe albumul Honest pentru ca

George Michael nu si-a dat acordul pentru folosirea sample-ului, insa acum o putem asculta pe Nicki cum se lauda cu numarul de diamante si influenta pe care o are in lume sau concertele din India.

Play.

Albumul Honest a aparut in aceasta primavara si a debutat pe locul doi in Billboard 200, fiind promovat prin intermediul unor singleuri ca Real and True, un featuring cu Miley Cyrus si Move That Dope, un track pe care si-a pus amprenta si Pharrell.

Nicki Minaj incepe si ea promovarea noului material de studio, iar primul single suna foarte promitator. Pills & Potions a starnit cateva comentarii din cauza videoclipului, insa regizoarea Diane Martel s-a detasat de intreaga poveste spunand ca nu ea s-a ocupat de editarea finala. Nicki a inceput anul lansand piese ca Looking Ass Nigga sau Yasss Bitch.

Merita piesa sa intre pe album?

CITESTE SI:

Tags: , ,