Future feat Kanye West – I Won (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

future-thumb_tb223Future toasteaza pentru toate succesele din viata lui, alaturi de Kanye in piesa I Won. Baietii se bucura de femeile speciale din viata lor si arunca niste sageti catre fostii iubiti ai acestora, fara a uita sa mentioneze viata buna pe care o au.
Trofeele ar fi Ciara, care acum e insarcinata cu primul copil, si Kim Kardashian, care face deja planuri de nunta, iar baietii se simt bine stiind ca au cucerit fetele unor jucatori din NBA sau NFL. Piesa va aparea pe cel mai nou album lansat de Future, Hones, programat sa apara pe 22 aprilie. Pana atunci, fanii care precomanda discul vor primi I Won drept download gratuit.

Haideti sa ascultam mai jos, baietii au filmat deja un videoclip pe plaja alaturi de regizorul Hype Williams,.

Kanye a amanat intregul turneu din Australia pentru a finisa noul sau album, ce va aparea in cursul acestui an. Se pare ca rapperul s-a gandit ca e cazul sa lanseze ceva nou, dupa ce discul Yeezus nu a avut decat un impact media si mai putin unul in vanzari. In schimb, Future a beneficiat de o colaborare cu Pharrell pentru Move That Dope, piesa fiind inclusa pe tracklistul Honest.

Voua cum vi se pare piesa asta? E de umplutura?

CITESTE SI:

Tags: , , ,