Francisca – Cu pumnii in piept (Muzica Noua)

Written by Stefan on . Posted in Muzica

Francisca a lansat lyric video-ul ‘Cu pumnii in piept’
Francisca revine cu lyric video-ul „Cu pumnii in piept”, o piesa despre sentimente, compromisuri si momentele dificile dintr-o relatie.
O coproductie Cat Music si Panda Music, piesa „Cu pumnii in piept” este compusa de catre Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe si

produsa de catre Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare.

Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED.

Artista debuteaza in anul 2015 cu piesa „Piatra de pe Inima”, in colaborare cu Uddi, colegul ei de la X Factor. In acelasi an, Francisca lanseaza single-ul „Lacat la inima”, cu primul videoclip din cariera.

La cateva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa si videoclipul „Lacat la inima”, Francisca surprinde cu piesa „OMG”. In 2016, artista „intra pe un ‘Drum de piatra”, alaturi de F. Charm.

Francisca revine cu lyric video-ul „Cu pumnii in piept”, o piesa despre sentimente, compromisuri si momentele dificile dintr-o relatie.

O coproductie Cat Music si Panda Music, piesa „Cu pumnii in piept” este compusa de catre Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe si produsa de catre Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia.

 

Ce parere Aveti Despre piesa? Va Place?

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , ,