Fly Project a semnat booking-ul cu Forward Agency

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Fly ProjectHit dupa hit, zeci de milioane de vizualizari, mii de concerte nationale si internationale, cu un disc de aur si unul de platina pentru vanzari internationale, Fly Project este o trupa de top a muzicii dance cu piese ca „Brasil”, „Mandala”, „Musica”, „Back In My Life” si „Toca Toca”, ce au adus faima trupei din Europa, Asia pana in America Latina.

 

Fly Project

Dupa 9 ani de activitate in care Fly Project nu a colaborat cu nicio agentie de booking, luna martie a anului 2014 marcheaza intrarea oficiala a Fly Project in catalogul de booking pe Romania al Forward Agency, cea mai mare agentie de booking si management din Romania. Concomitent, agenda baietilor de la Fly Project include un turneu in Mexic, unde muzica lor este in topurile radio si tv iar fanii ii asteapta nerabdatori, trimitand zeci de mesaje pe pagina de Facebook a trupei.

Forward Agency a ajuns astfel sa reprezinte in total 11 produse muzicale de top: Fly Project, DJ Sava & Raluka, Anda Adam, Deepcentral, Mandinga, Guess Who, Maximilian, Narcotic Sound and Christian D, DDY Nunes, Parazitii si Xonia.

Baietii de la Fly au filmat recent doua videoclipuri noi pentru doua colaborari: „HOP” cu Boier Bibescu si „Hello” cu Mandinga unde desfasurarea de forte a implicat si o armata sexy.

I-ai auzit pe Fly Project live vreodata? Cum ti s-a parut showul lor?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,