Ferry Corsten – Festival Crash (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

ferry-corsten_tb223La 6 ani de la lansare, „Radio Crash”, unul dintre single-urile extrase de pe „Twice In A Blue Moon”, penultimul album al lui, primeste un rework de la insusi Ferry Corsten.
Apogeul carierei lui Ferry Corsten a trecut, dar asta nu il impedica pe cunoscutul DJ si producator trance olandez sa isi puna castile si midi keyboardul in cui.

Primul sau release din acest an este „Festival Crash” si, dupa cum si numele o spune, este varianta de festival a single-ului sau mai vechi, „Radio Crash”.

Tin minte ca, in 2009, headlinerul de la Liberty Parade a fost Ferry Corsten, aflat in prin turneu de promovare a albumului „Twice In A Blue Moon”. Ocupa pozitia a VI-a in Top 100 DJ Mag si era pe val. Inca punea trance.

Acum, cariera sa este axata mai mult pe progressive house, iar cel mai recent album al sau, „WKND”, sta ca marturie. Totusi, „Black Light” si „F The Bull$h1t”, doua dintre single-urile semnate si lansate de Corsten anul trecut, ne-au placut si am dansat pe ele tot anul, inclusiv la Arenele Romane, in toamna, cand The Mission a adus proiectul New World Punx la Bucuresti.

Merita un like?

CITESTE SI:

Tags: , ,