Evelyne – Iubeam cat pentru doi (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

evelyne-thumb_tb223La inceput de drum, frumoasa Evelyne lanseaza primul ei videoclip pentru piesa Iubeam cat pentru doi.
Comparata cu Christina Aguilera, ca si timbru vocal, artista a dorit ca lansarea single-ului sa fie insotit de un videoclip de imagine, senzual si care sa redea emotiile traite prin versurile ei.

Piesa am compus-o din suflet efectiv,este o piesa in care foarte multi sper sa se regaseseasca si care surprinde o vesnica problema :intr-un cuplu mereu unul va iubii mai mult.Este inspirata din realitate dar nu dintr-o experienta personala.Sper sa vindece multe suflete ranite si sa le dea puterea de a spune Pa, ramane asa

Materialul video este realizat de Alex Volintiru, pentru care s-au filmat peste 16 ore, intr-o locatie speciala, cu o vechime de maI bine de 100 ani. Evenimentul a fost insotit si de cateva peripetii. Pe langa faptul ca fost extrem de frig, in momentul in care s-a gasit o sursa pentru incalzire, sigurantele generatorului s-au ars, iar filmarile au continuat in aceleasi conditii vitrege.

Voua va place videoclipul?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,