Eminem si Dr. Dre impreuna pe aceeasi scena!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

em-dre-thumb_tb223Eminem a bifat un moment istoric in acest weekend la Londra, iar pe langa super concertul sau de pe Wembley, le-a facut o surpriza fanilor. Rapperul l-a adus pe scena pe nimeni altul decat Dr. Dre pentru a canta cateva piese cunoscute.

Nimeni nu se astepta ca la mijlocul showului sa urce pe scena rapperul si producatorul Dr. Dre, unul dintre cei responsabili pentru succesul lui Marshall Mathers. Eminem facea un cover dupa Dead Wrong al lui Notorius BIG cand a spus: When I say ‘Doctor,’ you say ‘Dre, iar acesta si-a facut aparitia pe scena. Cei doi au facut un medley din Still D.R.E., Nuthin’ But A ‘G’ Thang” si Forgot About Dre.

Eminem a sustinut doua concerte pe Wembley, devenind primul rapper care sustine un concert in arena cu capacitate de 90 de mii de oameni, la 13 ani dupa ultimul sau concert in Londra. Se pare ca rapperul din Detroit ar fi trebuit sa cante initial in Hyde Park, insa autoritatile s-au opus din cauza versurilor pieselor lui Em. Asa ca rapperul s-a ambitionat si a ajuns pe Wembley: I heard that I wasn’t going to be approved to play in Hyde Park and it made me even more excited to play in London this summer. The easiest way to get me to do something is to tell me I can’t do it. Thanks to the Royal Parks for making it all possible….for Wembley.

Eminem va pleca in turneu si prin SUA alaturi de Rihanna, iar fanii vor putea asculta live hitul lor The Monster, piesa care i-a mai adus inca un no.1 in palmares rapperului.

Ati fi vrut sa fiti la acest moment live? Merita Eminem vazut in concert?

CITESTE SI:

Tags: , , , ,