Eminem – Headlights ft. Nate Ruess ( Video )

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

645x361_13999072625cb8a375Chiar în ziua în care în Statele Unite s-a celebrat „Mother’s day”, Eminem a lansat videoclip pentru piesa „Headlights”, în care îşi laudă mama şi îi cere scuze pentru modul în care s-a comportat cu ea până acum.
N-are sens să te uiţi la calendar, astăzi nu este 1 aprilie, iar asta nu e o glumă, deşi, dacă eşti fan Eminem ştii foarte bine cuvintele

urâte pe care artistul le-a spus de-a lungul timpului despre mama sa, atât în piesele lui, cât şi în interviurile pe care le-a dat.

645x361_13999072625cb8a375

Sunt de notorietate şi procesele dintre cei doi, dar acum raperul vrea să dea totul uitării. „Ai fost şi mamă şi tată pentru mine”, e unul dintre versurile din piesa care face parte de pe albumul „The Marshall Mathers LP 2”, lansat anul trecut (o continuare a celui din 2000, „The Marshall Mathers LP”).

Ajuns la 41 de ani, Eminem (Marshall Mathers) şi-a dat seama că a greşit faţă de mama sa. Debbie Mathers a fost portretizată în filmul” 8 Mile”, din 2002 (producţie despre viaţa lui Eminem) ca o alcoolică ce îşi abuza verbal copilul şi nu-l susţinea niciodată.

Eminem a colaborat la piesa „Headlights” cu Nate Ruess, iar videoclipul a fost regizat de Spike Lee şi filmat în Detroit, oraşul în care s-a născut artistul.

Ce parere aveti? si cum vi se pare video?

CITESTE SI:

Tags: , , ,