Emil Rengle – The power to be successful (video)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

emil rengle1Emil Rengle si doreste sa transmita din cunostintele sale si sa inspire tinerii dansatori din Romania iar cateva idei despre cum sa fii fericit si cum sa ai succes le-a inclus intr-un film de 13 minute.
„POWER” este un workshop în cadrul căruia Emil Rengle va vorbi despre cariera de dansator, despre pasii spre succes pe marile scene de dans din lume, despre pregătirea mentală si fizică necesară unui dansator, despre inspiratie creativă si despre evolutia lui în showbizul national si international. Toate exercitiile teoretice vor fi puse în practică prin dans. Workshopul va porni de la o introducere în arta dansului si va evolua progresiv până la ultimul class, un class 100% de dans, ce va aborda ca stil, fusion stage choreo și street funk jazz.

emil rengle1

Mai mult decat munca sau talent, e vorba despre o stil de viata, o atitudine, o noua generatie de oameni care vor sa transmita energie pozitiva si sa ii inspire pe ceilalti sa isi depaseasca limitele. PLAY!

Daca vrei sa afli mai multe despre povestea celui mai cunoscut dansator roman,de la finalul anului trecut! Ne-a vorbit si despre cum e sa lucrezi cu Inna, Antonia, Alex Velea sau Corina.

Te-a inspirat clipul lui Rengle?

Tags: , , ,