Ed Sheeran – Friends (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

ed-sheeran-friends_tb223Ed Sheeran, artistul britanic cu par roscat vine cu inca o piesa noua de pe albumul: “X”. De data asta vorbeste despre limita dintre iubire si prietenie si cum e mai bine sa ramai prieten cateodata.
Ed Sheeran a devenit o senzatie muzicala in ultimii ani.

Dupa single-ul “Sing” produs impreuna cu Pharrell Williams, roscovanul le face cadou fanilor track-ul “Friends”. Pentru cei din UK care cumpara “Sing” pe iTunes, acestia vor primi automat si melodia de mai jos.

ED sheeran X

“Friends” este o balada condusa de chitara reprezentativa pentru cantaretul, compozitorul si chitaristul de 23 de ani care e in toate siteurile de muzica zilele acestea pentru a promova albumul “X” ce va fi lansat oficial pe 23 iunie.

“Friends just sleep in another bed/ And friends don’t treat me like you do/ Well I know that there’s a limit to everything/ But my friends won’t love me like you” – cam asa suna versurile noului cantec. Fanii lui au speculat ca ar fi vorba de prietenia mult prea stransa dintre Ed si Taylor Swift, acestia aflandu-se in turneu impreuna pentru aproape un an. PLAY!

Pana pe 23 iunie, Ed Sheeran va lansa mai multe piese de pe albumul intitulat simplu “X”. Pana acum a prestat live.

Iti place sound-ul acestui album?

 

 

sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,