Echipa

blueInainte sa trecem la echipa radioului iata cateva detalii despre Radio Blue EnerGy:
Infintat in 2005 pe data de 16 martie, RBE a difuzat doar muzica dance, house  „muzica comerciala” in general, in toti acesti ani am pastrat stilul si genul muzical.
V-a Multumim ca in acesti ani buni sau rai cu rele si cu bune a-ti fost si sunteti alaturi de noi.

 

radioblueenergyMa Numesc Dj Blue in varsta de 35 ani si sunt Fondatorul acestui post de radio, in acelasi timp sunt si dj in timpul liber, ma puteti auzi  pe Radio Blue Energy, Mixand live pentru voi, dar si in emisiuni de divertisment si dedicatii. Dar iata cateva cuvinte despre mine: Timp de trei ani am lucrat in radio fm, Fost solist de muzica pop dance dar si dj in club precum si organizator de petreceri private o scurta perioada, pasiunia fiind muzica binenteles.
   Adam Adrian in varsta de 40 ani din Cluj Napoca am terminat ingineria la Politehnica, Automatizari C.S.
Acolo am luat si microbul numit”muzicã” si bacteria ce se tine de el numita atunci Discotecã (acum Club sau Undercover Porn House).
La fel s-a lipit si primul proiect, la un radio local din TM..radio Style FM.. afiliat atunci cu radio 23 Bucuresti.Nu sunt DJ,din varii motive,îmi place sã spun cã sunt punãtor de muzici care are si multã logoree utilã si multã ,chiar prea multã culturã muzicalã(cred) si atât.
Au urmat – 8 ani Radio Romania Cluj – 95,6 FM, 6 ani Radio FIR FM Dej – 96,2 FM (afiliat Radio Zu). In total 17 ani super de radio FM ca moderator,inginer sunet,creatie etc.
Punãtor de muzici in cluburi ,evenimente etc. 20 de ani.Music addict convins, acum sunt administrator Radio Blue Energy unde vã astept cu 3 proiecte: Cafe Matinal, HIT-MIX, iar in serile de weekend, CLUB-ROTATION! Respecte maxime!
Eu sunt Jasmina Teodora.consider ca varsta nu prea conteaza atunci cand vine vorba despre o fata…Am absolvit jurnalismul si sunt în zodia Pesti… Înafarã de radio am si altã ocupatie care deasemeni nu conteaza,iar în timpul liber îmi place sã mã relaxez, ascultand muzica.Vã astept cu o emisiune pe placul sufletelor voastre si tematici originale ,Hit after Hit cu Jasmine!Kiss all!
 Eu sunt Donn Manuela (Mc Manu),sunt din Arad,vârsta e irelevanã, în timpul liber îmi place sã ascult muzica de calitate în specual rock. Pasiunea fatã de radio e relativ recenta,însã ca de obicei daca pui suflet si pasiune in cea ce faci,totul iese bine.Vã astept cu drag pe radio Blue Energy la emisiunile : Rock On si Blue Hits cu Manu! pupici!
Pentru început, mă numesc Bianca Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o companie cu mine, niciodată nu-ți va fi urît, pentru că sunt foarte energică și mereu predispusă să încing atmosfera. Îmi place să ascult muzică, să cînt  , să dansez, să pictez. Ascultati radioblueenergy si va veti incarca cu toata energia de care aveti nevoie.
 Radio Blue Energy cauta Dj Cu Experienta sau care au mai emis la un radio online.
Pentru detalii trimite un email la adresa:
[email protected]
sau lasa un mesaj pe:

https://www.facebook.com/BlueEnergyRomania