Dorian – Marea albastra (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

mare-albastra_tb223Dorian a lansat videoclipul „Mare albastră”, o piesă în care el vorbește despre locul în care s-a născut și a crescut – Constanța.
Imaginile care însoțesc melodia sunt filmate de Dorian si prietenii săi în studiourile HaHaHa Production și în drumul său spre mare.

„Este o piesă foarte sinceră și personală. Vorbește despre locul unde m-am născut și am crescut, loc care mă influențează profund în tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasă în timp ce eram în metrou. Chiar dacă vorbește despre mare, eu nu o văd doar o piesă estivală, și chiar dacă îi este dedicată oricarui om care se regăsește în mesajul ei, eu am scris-o cu gândul la constănțeni”, a spus Dorian.

mare albastra

„În momentul în care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanța. Am luat o camera cu noi și am filmat tot drumul, de la studio până la mare. Acestea sunt niște imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adaugat Dorian.

„Mare albastră” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Dorian colaborează cu echipa HaHaHa Production, în calitate de cântăreț și songwriter. Artistul se regăsește pe ultimul album al lui Smiley „Acasă”, prin contribuția sa la piesa „Can I Get a…”. Acesta a colaborat, de asemenea, cu Jazzy Jo – „Mi-ai intrat în cap” sau Sore – „Bad Boy is Back”.

Iti place?

CITESTE SI:

Tags: , , ,