Donk – Summer Feel (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

donk-thumb_tb223Donk, interpretul piesei Summer Feel, vine cu un stil fresh de vara, un cocktail de cuvinte, sentimente si un sound nebun! Piesa este in colaborare cu Sarah JSun, iar cei doi s-au gandit sa deschida sezonul estival cu o piesa facuta elegant sa transmita bunadispozitie!

“Summer Feel, este o piesa facuta sa uiti de griji si sa te amuzi de lucrurile simple din viata de zi cu zi, lucru pe care il putem intelege si din lyric video”, a declarat Donk

photo1(5)

Piesa este compusa si produsa de Donk impreuna cu Mircea Prusan, ascultati mai departe.

Donk s-a remarcat prin simplitate si perseverenta, acesta planuieste sa mai lanseze cel putin … pana la sfarsitul verii si in acelasi isi incepe si Campania de promovare a noului single “Summer Feel” , care va fi plina de mister si senzatii tari!

“Am vrut sa accentuez senzatia de relaxare si buna dispozitie a piesei prin acest lyrics video, asa ca am fost natural, fara fite, asa cum trebuie sa fim in fiecare zi. Piesa este una de suflet pentru mine, ma relaxeaza de fiecare data cand o cant, imi trezeste un sentiment de bucurie si libertate. Sper sa reusesc sa va transmit si voua aceasta senzatie”, continua Donk.

Pe Donk l-am mai ascultat pe piese ca Uau, un track cu un videoclip foarte indraznet, dar si alaturi de Glance – Sunt bine.

Ce ziceti de piesa asta?

 

 

 

sirsa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,