Doddy si Lora lanseaza „Bine Mersi” (teaser videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Teaser

lora-doddy--2222_tb223Doddy si Lora, sustinuti de MusicExpertCompany si respectiv MediaPro Music, lanseaza un single raggae de vara: „Bine Mersi”, compus de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music. Premiera are loc marti, 24.06, ora 22:00.
Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora.

La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.

lora doddy

Filmarile au avut loc in superbul cartier rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

Doddy: „Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este „cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta.”

Lora: „Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul.”

Pe Doddy il cunoasteti dupa celebrele colaborari cu (Maidanez si Klandestin) si cu Ana Baniciu (Iubire sau razboi), Mahia Beldo („Diferit”), iar anul 2014 este sinonim cu lansarea „Bine Mersi” alaturi de Lora si a primului album din cariera, in toamna.

Esti gata de lansare?

CITESTE SI:

Tags: , , ,