Dirty South – Unbreakable (single nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

dirty-south_tb223Dupa un 2013 care a fost numai despre albumul de debut „Speed Of Life”, Dirty South deschide un nou capitol in cariera sa, semnand cu Astralwerks. Primul single se numeste „Unbreakable”, care se pare ca este primul single de pe viitorul sau album.

Sunt multe piese pe care le cunoastem de la Dirty South. Incepand cu recenta colaborare cu Alesso „City of Dreams” si mergand in trecut pana la productii precum „Open Yout Heart” (with Axwell) sau „Let It Go”, Dirty South a reusit ca in fiecare an sa aiba cate un hit in clasamentele dance.

dirty south

Primul pariu pe 2014 este „Unbreakable”.

Armonia dintre acea vioara lunga si vocea calda a lui Sam Martin ne-a cucerit nu numai pe noi, ci si pe Pete Tong. Starul radio a prezentat „Unbreakable” in emisiunea sa saptamanala de la BBC Radio 1 drept „essential new tune”. Noul single al lui Dirty South chiar are potential!

Sam Martin este compozitorul si vocalistul cu care David Guetta a colaborat pentru cel mai recent single al sau, „Lovers on the sun”. Se anunta un an important nu numai pentru Sam Martin, dar si pentru Dirty South. Acesta a semnat cu Astralwerks, unde isi va lansa cel de-al doilea album pe finalul anului.

Va place „Unbreakable”?

CITESTE SI:

Tags: , , ,