Dimitri Vegas & Like Mike vs. Diplo feat. Deb’s Daughter – Hey Baby (M.I.K.E. Push Remix)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Cand am vazut titlul si am observat ca legenda trance M.I.K.E. Push a remixat hitul „Hey Baby”, am fost reticenti la inceput. Insa dupa ce i-am dat play, din primele secunde ne-am indragostit de acest remix, motiv pentru care il declaram remixul lunii februarie!

Cu riscul sa ii suparam pe unii, nu suntem mari fani ai duoului Dimitri Vegas & Like Mike si nici nu scriem foarte des despre productiile lor, insa cand un producator trance ca M.I.K.E. Push pune mana pe unul dintre hiturile lor, ii mareste tempo-ul si imbraca vocalul cum numai el stie sa o faca, n-avem cum sa trecem un asemenea remix cu vederea, fie vorba chiar si de „Hey Baby”, colaborarea dintre Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo si Deb’s Daughter.

Remixul lui M.I.K.E. Push pentru „Hey Baby” a fost lansat in luna ianuarie, insa a fost trecut cu vederea de comunitatea trance pana in momentul in care l-am auzit cu totii in emisiunea A State of Trance cu Armin van Buuren – editia 801. Pe bune, pana atunci multor tranceri le-a fost frica sa ii dea play, din teama ca ar putea afla ca M.I.K.E. Push se distanteaza de stilul care efectiv ne-a innebunit in ultimii 2 ani.

Este a doua oara in mai putin de 6 luni cand M.I.K.E. Push reuseste sa bifeze titlul nostru de „Remix al lunii”. Numai ca in septembrie nu era el remixerul, ci Andrew Bayer, care a refacut hitul „Strange World” lansat de Push in 2000. Voi va dati seama cat cata experienta are M.I.K.E. Push?

Sursa: urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , ,