Dianna Rotaru – Ghinion in dragoste (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

ghinion-in-dragoste-300x200Dianna Rotaru alaturi de Live Artist lanseaza noul single Ghinion in dragoste.
Piesa a fost produsa in studiourile Lanoy Production, de catre Karo si Radu Baisan, iar video-ul a fost realizat de Octavian Malai Kobzzon.

“Eu nu cred in ghinion!! Ci in puterea omului de a face alegerea corecta la momentul potrivit!!! Este foarte important sa fim sinceri de la bun inceput si sa spunem anul altuia ce nu am accepta niciodata din partea lui sau a ei. Nu de alta, dar decat sa ne dezamagim in viitor, mai bine sa punem punct mai devreme. Asa ca, indemn tinerii sa se aprecieze reciproc pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce ar vrea sa fie si atunci nu veti mai da vina pe „ghinion“ .

Asculta Dianna Rotaru – Ghinion in dragost

Am cantat aceasta melodie jucind rolul unei tinere indragostite de colegul ei, care nu ii impartaseste acelasi sentiment . Ea da vina pe “ghinion”asa cum o fac multi tineri ,dar de fapt totul e in mainile ei . Am colaborat extraordinar cu echipa Lanoy Production si cu Florin Nedelcu, iar rezultatul este aceasta piesa superba „Ghinion in dragoste“.
Un mesaj pentru cei ce cred in ghinion: daca vreti sa aveti “noroc in dragoste” ascultati si vizionati piesa, ca sa intelegeti ca puteti face oricand schimbarea .Fiti inteligenti in dragoste!!” a declarat Dianna Rotaru.

CITESTE SI:

Tags: , , ,