Denisa Trofin – Eu vreau (videoclip cu versuri)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

photo1(4)La cei 16 ani, Denisa Trofin se mandreste cu o cariera vasta in muzica: zeci de aparitii TV si radio, colaborari cu artisti si producatori de succes de la noi. Acum, artista revine in atentia noastra cu un nou single, Eu vreau.
Piesa este compusa si produsa de tanara artista si echipa TommoProduction, cea care a lansat, in ultima perioada, hit-uri si

nume grele din showbiz-ul autohton.

photo1(4)

Eleva in anul 3 la Scoala de Arte si in clasa a X-a la Colegiul National „Matei Basarab” din Capitala, adolescenta are planuri mari pentru marea ei pasiune, muzica, si anume sa ajunga sa-i fie auzita si cunoscuta vocea peste hotare. Pana atunci, insa, single-ul pe care-l prezinta, astazi, este unul in limba romana, de sezon, cu un mesaj pentru toti cei care si-ai pierdut incredere de sine. Este unul motivational, pe care toti tinerii, si nu numai, ar trebui sa-l urmeze.

Haideti sa vedem cu ce vrea Denisa sa ne impresioneze.

Cei de la Tommo Production sunt responsabili pentru lansarea lui Nicole Cherry, cea care s-a auzit la radio cu Memories, iar intre timp a lansat si Phenomeno. De la aceeasi casa de productie am ascultat si Nu-mi pasa al cantaretei Glorya, cea care lansase si cel mai sexy videoclip romanesc.

A reusit sa va convinga Denisa Trofin?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,