Delia, o noua imagine in JOY

Written by on . Posted in Monden

delia-22.tb223Delia are aparitii din ce in ce mai seducatoare iar noua coperta a revistei JOY ne aduce zambet, gratie si multa energie pozitiva!Delia a devenit un adevarat cameleon romanesc si isi schimba imaginea si atitudinea mai des decat orice alta cantareata de pe piata muzicala. In noul numar JOY artista radiaza fericire, naturalete si bucuria de a trai, vorbeste despre vacantele sale si despre cum merge atat de des in calatorii pentru a cunoaste locuri noi si a traidelia matache coperta joyviata din plin.

Mai jos avem o alta poza cu imaginea artistei – e vorba de o poza postata pe Facebook, cel mai probabil nu face parte din shootingul pentru revista – in care Delia are o alta atitudine, un alt look si e mult mai provocatoare!

dde1
Recent, Delia a devenit si mai fericita deoarece visul ei de a fi difuzata la radio s-a implinit cand a aterizat in top 10 – cu piesa „Ipotecat’!

Care din cele doua imagini ale artistei iti place mai tare? Mai naturala – the girl next door – sau mai sexy si provocatoare?

Sursa:Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,