Deepside Deejays – In My Heart (new single)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

in-my-heart-300x200Deepside Deejays lanseaza oficial noul single In My Heart, pe care il puteti asculta mai jos! Deepside Deejays – In My Heart (new single) Dupa succesul international din tari precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia, Maroc si nu numai, Deepside Deejays.

Dupa succesul international din tari precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia, Maroc si nu numai, Deepside Deejays se pregatesc sa cucereasca din nou topurile cu o super productie ce promite sa devina foarte curand hitul anului 2014.

in-my-heart

Asculta Deepside Deejays – In My Heart

Despre piesa baietii au declarat:

“Punem suflet la orice piesa, fie in calitate de artisti fie de compozitori/producatori. De altfel nici nu poti crea ceva fara sa te implici emotional. Cat traiesti inveti si ce inveti dai mai departe celor care vor sa te asculte. Si asta facem si noi, intr-un mod cat se poate de sincer. “In my heart” este exact asa cum suna: din suflet! Este o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente pe care vrem sa le impartasim cu voi.”

Piesa este compusa de Alstani Victor Razvan (Victor De La Pena) si Paduraru Silviu Marian (Dave Pryce) care de curand au infiintat un nou label, Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.

Sursa:music4all

CITESTE SI:

Tags: ,