Cum arata Sia fara peruca?

Written by Adrian on . Posted in Monden

Sia e recunoscuta pentru perucile variante cu care si-a acoperit de-a lungul timpului fata, dar si pentru reticenta pe care o are in a aparea in public. Insa, de data aceasta s-a lasat surprinsa de fotografi in aeroportul din Los Angeles.
Cantareata e cunoscuta si pentru tinutele pe care le abordeaza, mai ales pe scena, dar de data aceasta a optat pentru un look relaxat, iar foografii au

surprins-o cat se poate de naturala in drumul ei spre un zbor in Dubai.

Sia va concerta in acest weekend la Dubai World Cup Horse Race si, in plus, se pare ca va aparea si in Seseme Street.

 

Ramane de vazut daca pe viitor Sia va decide sa renunte la peruca ce o ascunde de public, pana la urma nu e prima oara cand apare in public fara ea. Intr-adevar, si-a construit o intreaga identitate si look in jurul acestei idei, pusa in practica inclusiv de dansatorii ce apar in videoclipuri.

Sia a colaborat recent cu Stargate pentru piesa acestuia Waterfall, iar videoclipul a si aparut intre timp. Cantareata si compozitoarea australiana a dominat toate playlisturile anului trecut cu Cheap Thrills, un featuring cu Sean Paul care a ajuns pana pe primul loc in Hot 100. Spre finalul anului a mai venit cu The Greatest, care beneficiaza si de cateva versuri de la Kendrick Lamar, iar apoi cu Never Give Up si Angel by the Wings.

Ce ziceti, ar trebui sa renunte Sia definitiv la peruca?

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: