Cum arata Mariah Carey fara Photoshop?

Written by blue dj on . Posted in Monden

mariah-thumb_tb223Nu mai e un secret pentru nimeni ca pozele divei Mariah Carey sunt mereu retusate in Photoshop. Insa recent au aparut variantele needitate ale ultimei ei sedinte foto cu Terry Richardson, iar diferentele intre brut si produsul final sunt de-a dreptul deranjante.

mariah carey terry richardson 3

Chiar daca se stie de ani de zile ca Mariah Carey isi aranjeaza pozele pana cand uneori nu mai au legatura cu realitatea, e un lucru pe care fanii il accepta si il iau ca atare. Oricum, diva nu e singura din industrie care procedeaza astfel, insa comentariile au venit tocmai pentru ca Richadson realizeaza fotografii foarte aproape de realitate, cu tehnici simple si oarecum amatoricesti. Terry Richardson ramane unul dintre fotografii foarte cautati de vedetele care vor poze simple si de efect, in ciuda zvonurilor care il inconjoara.

mariah carey terry richardson 2

Seria de poze care a aparut include si explicatii pentru ce a fost modificat si in cel fel, dar nu e deloc o noutate, daca e sa luam in considerare ca toate publicatiile isi retuseaza pozele, chiar si daca vedetele nu o cer in mod explicit, mai ales cand e vorba de fashion sau pictoriale importante.

mariah carey terry richardson

Mariah Carey a starnit o multime de comentarii si odata cu aparitia copertii albumului I Am Mariah pentru ca era foarte clar ca imaginile fusesera foarte retusate, silueta divei nemaifiind de mult aceea, iar ea nefiind deloc silfida care vrea sa para. Fanii hardcore ai vedetei nu s-au suparat, tinand cont ca nu e o noutate ce face, insa vocile rele au criticat-o, spunand ca nu vrea sa accepte realitatea.

Voi ce ziceti de pozele retusate? Vi se pare o diferenta uriasa?

CITESTE SI:

Tags: , ,