Cornel Ilie – sex, putere si control in All Hollow (poze)

Written by blue dj on . Posted in Monden

cornel all hollow 1Cornel Ilie nu mai este un barbat cuminte si a trecut la putere, control si sex cu o femeie dezbracata in noul numar All Hollow. Vezi primele poze din cel mai inedit pictorial de pana acum al liderului Vunk!

Pentru prima data in cariera lui, Cornel Ilie pozeaza in ipostaze provocatoare intr-un pictorial cu o mare incarcatura sexuala. Desi il stim pentru atitudinea pop-rock cuminte, artistul preia controlul si devine un rockstar ce manipuleaza un model foarte sexy.

cornel all hollow 1

Imbracat in piele, cu o tigara din care trage cu sete sau aflindu-se intr-o disputa erotica cu o tinara imbracata foarte sumar, Cornel Ilie pare un mix dintre Michael Fassbender, Adam Levine si James Dean in editia de primavara a revistei ALL Hollow.

cornel all hollow 5

Pictorialul se numeste Color me captive, e realizat in alb negru (fotografii de Catalin Opritescu, stilism Ruxandra Busneag) vorbeste despre seductive, putere, control, sex dintr-o perspectiva cum nu sunteti obisnuiti sa-l vedeti pe Cornel Ilie.

Urmatorul concert Vunk ce se anunta memorabil va avea loc pe 10 mai si are ca tema autoportretele pline de culoare. Va avea loc pe acoperisul unui mall din Bucuresti.

Cum il preferi pe Cornel Ilie, cu mainile pe „situatie” sau mai romantic si mai boem

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,