Corina feat Connect-R – Of Corso (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

corina-mod_tb223De astazi, Corina si Connect-R lanseaza in mod oficial, impotriva tuturor regulilor meteorologice, vara! Piesa ‘Of Corso’, prima colaborare dintre cei doi artisti, se bucura incepand de astazi de un videoclip colorat.
Videoclipul „Of Corso” a fost filmat in mai putin de 16 ore la Castel Film, in productia Rival Film (regia Florin Botea). Atmosfera abunda de elemente tropicale, de la palmieri la masini grandioase, specific cubaneze, toate acestea sub un soare arzator, de vara torida.

corina of corso

Piesa a fost realizata in studiourile Hahaha iar artista a declarat ca: „Of Corso e o piesa pozitiva, de vara, o joaca dinamica si senzuala in acelasi timp intre doi indragostiti. Mi-am dorit mereu sa lucrez cu Connect-R. Este un artist complet, cu sarm, un timbru aparte si foarte mult talent. Cred ca e perfecta combinatia dintre noi doi – e ca vanilla si ciocolata’ ne-a povestit Corina zambind.”

PLAY!

Cel mai recent clip lansat de ea a fost „Miss Boboc cu o atmosfera hippie. Din partea lui Connect-R am auzit recent productia „La cafea” pe care a facut-o pentru Aurelian Temisan si Cortes.

HIT sau NU?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,