CONCURS! Castiga 3 invitatii duble la concertul VUNK in Orasul Minunilor!

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

VUNK_POLIVALENTA_ orasul minunilorTi-aduci aminte cum, anul trecut cand ai plecat de la concertul nostru de la Sala Polivalenta, spuneai ca a fost cel mai frumos concert romanesc la care ai fost, vreodata? Pregateste-te pentru VUNK in Orasul Minunilor cu 3 invitatii duble!

Intr-un décor care va redesena integral Sala Polivalenta transformind-o intr-un tarim de basm, VUNK in Orasul Minunilor va dura 2 ore si va contine nu doar cele mai mari hit-uri ale trupei, ci si citeva premiere, si va expune spectatorii la senzatii care le vor testa toate simturile – vor fi momente in care “mirosul” va fi una dintre cheile de descifrare a povestii, dar si momente in care simtul tactil le va da spectatorilor posibilitatea sa simta mai bine intreaga experienta.

VUNK_POLIVALENTA_ orasul minunilor

“VUNK in Orasul Minunilor” este un spectacol rock care are la baza un basm scris de Cornel Ilie; nu are structura unui musical, este mai degraba coloana sonora a cartii omonime care se va lansa cu ocazia concertului si care va putea fi gasita in VUNK Store-ul de la Sala Polivalenta. Experienta rock a spectatorilor „VUNK in Orasul Minunilor” va fi intregita de trupele Blackstar si byron care sunt invitate sa cinte inainte de inceperea propriu zisa a show-ului.

CITESTE SI:

Tags: ,