Colectia Selenei Gomez pentru Adidas

Written by blue dj on . Posted in Monden

selena-gomez-neo-adidas-photos2_tb223Selena Gomez a ajuns a fi una dintre cele mai populare celebritati din doua motive – in egala masura – o cariera de succes ca si cantareata si actrita, precum si relatia sa cu si mai celebrul Justin Bieber.
Ultima dintre ele – facatura sau nu – a propulsat-o pe Selena Gomez pe culmile popularitatii, starnind invidia a milioane de adolescente din

toata lumea. In acest context favorabil, brandul adidas a gandit o colectie speciala pe care sa o semneze Selena – Adidas NEO by Selena Gomez – colaborare ce se afla deja in al doilea an.

selena-gomez-neo-adidas-photos3

Piese vestimentare sport casual – pantaloni cu talie inainta, camasi in dungi, veste din piele ecologica, cardigane dar si incaltaminte sport – toate in nuante neutre cu accente pale de culoare. Rezultatul – o serie de outfit-uri jucause, tocmai bune pentru adolescente ce fac miscare dar isi doresc sa fie si gata de distractie.

Printre piesele cheie gasim: vestele din piele eco, t-shirt-ul cu craniu si imprimeuri florale, mocasini, balerini si sneakers high-top in culori pastelate si sidefate.

Imaginile de campanie o surprind pe Selena Gomez intr-un studio, unde pozeaza in artist grafic. Elementul tineresc al campaniei – manifestul noii generatii – este gestul artistei de a-si face un selfie. Cum altfel?

selena-gomez-neo-adidas-photos3selena-gomez-neo-adidas-photos1_tb628selena-gomez-neo-adidas-photos4_tb628selena-gomez-neo-adidas-photos5_tb628selena-gomez-neo-adidas-photos6_tb628selena-gomez-neo-adidas-photos7_tb628

CITESTE SI:

Tags: ,