Coldplay – Ink (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

cold-thumb_tb223Coldplay le ofera fanilor posibilitatea de a alege finalul celui mai recent videoclip al lor, Ink. Personajul central al animatiei e un barbat care pleaca prin lume in cautarea iubirii pierdute, iar in cursul calatorie sale are de facut anumite alegeri.

Fanii sunt cei care aleg drumul pe care sa mearga personajul masculin si indiciile pe care acesta la descopera in cautarile sale, iar rezultatul ar fi 300 de posibile variante pentru final.

coldplay(3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piesa Ink face parte de pe cel de-al saselea material de studio al britanicilor, Ghost Stories. Discul a urcat direct pe locul intai in Billboard 200 la momentul lansarii si a dat cateva single-uri pana acum: Magic, True Love si, cel mai de succes, A Sky Full of Stars, o productie pentru care s-a lucrat si cu suedezul Avicii. La inceputul acestei saptamani, Coldplay au lansat versiunea live a acestui album, iar materialul include variantele live ale trackurilor, cantate in cadrul unor concerte.

Pe langa acestea se mai gasesc si imagini luate in cadrul unui amfiteatru special construit la studiourile Sony din Los Angeles. Coldplay nu sunt prima trupa care folosesc genul acesta de interactivitate cu fanii, Linkin Park au lansat in urma cu ceva vreme un clip care se folosea de pozele de pe Facebook ale utilizatorului si le includea in povestea materialul video.

CITESTE SI:

Tags: , ,