Cold Blue – Once in Time (piesa noua)

Written by Lorelay on . Posted in Muzica

Astazi ascultam din nou niste uplifting trance de calitate de la nimeni altul decat Cold Blue, acesta lansandu-si noul single intitulat „Once in Time”.
Uitandu-ne in urma, observam o discografie impresionanta in dreptul Cold Blue, numele de scena al germanului Tobias Schuh care toamna viitoare face 10 ani de activitate pe scena trance.

Anjunabeats, High Contrast, Monster Force si FSOE sunt doar cateva dintre casele de discuri la care acesta si-a lansat piesele in ultimii ani.

Totusi, release-urile sale care noua ne-au atras recent cel mai mult atentia sunt cele de la Subculture, acelasi label care astazi lanseaza „Once in Time”, aceasta superba productie de la Cold Blue.

Cold Blue – Once in Time (piesa noua)

Sunt multi producatori de muzica trance care sunt in a doua linie si care fac track-uri de o asemenea calitate, iar munca lor populeaza o mare parte a seturilor artistilor care tin prima pagina a stirilor. De exemplu, „Once in Time” s-a auzit aseara in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, editie care a fost plina ochi in cea de-a doua parte de productii uplifting trance care efectiv ne-au facut sa dansam prin casa intre orele 22 si 23.

„Once in Time” a fost lansata astazi, 7 aprilie, la Subculture, label fondat si manageriat de John O’Callaghan, cel care ne-a chinuit inca din luna octombrie a anului trecut cu acest „ID” pe care le-am auzit si-n cadrul ASOT 800 Festival.

Asa-i ca va era dor de niste uplifting trance?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,