Colaborare supriza intre MaRLo si First State, intitulata Falling Down

Written by Stefan on . Posted in Muzica

Doua dintre cele mai cunoscute nume trance ale ultimei decade, MaRLo si First State, si-au unit fortele pentru „Falling Down”, o piesa dance cu multe elemente trance.
„Falling Down” se numara printre titlurile care ne-au starnit in mod special interesul in momentul in care Armin van Buuren a anuntat tracklistul compilatieiA State of Trance 2017. Inclusa pe CD-ul 1 al noului volum ASOT, colaborarea dintre MaRLo si First State este una dintre piesele misterioase pe care le-am auzit in cadrul evenimentului ASOT din Utrecht. Ne place si merita un spin!

 

Suprinzatoare colaborare a fost lansata astazi, 6 aprilie 2017, la labelul Armind, gestionat de Armin van Buuren sub umbrela Armada Music. Nu ne asteptam la o astfel de alaturare de nume, dar pana la urma despre asta sunt compilatiile ASOT ale lui Armin: exclusivitati, colaborari noi, remixuri inedite si asa mai departe.

MaRLo & First State – Falling Down (colaborare noua)

Compilatia A State of Trance 2017 are fixata ca data de lansare ziua de 21 aprilie, iar noi asteptam cu nerabdare acest moment intrucat suntem foarte curiosi sa auzim cum este legat acest volum. Speram sa fie nu doar un showcase al noilor productii ale artistilor Armada Music, ci si o calatorie trance.

 

Cum vi se pare aceasta colaborare surpriza?

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,