Cheryl Cole anunta titlul noului album

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

tatu2-10-1024x576_tb223Cheryl Cole se intoarce cu un al patrulea material de studio, iar dupa ce a lansat un prim single, ne ofera si un titlu simplu si de efect pentru discul ce va aparea in cursul acestui an.
Only Human e titlul albumului pe care il va lansa Cheryl Cole, cantareata profita din plin de faptul ca face parte din jurul X

Factor si se lanseaza intr-o adevarata campanie de promo. A lansat intai single-ul Crazy Stupid Love, intr-un featuring cu Tinie Tempah si intre timp a inceput sa bifeze aparitiile pe la emisiuni.

cheryl-coles-2013-calendar-revealed-photos-007

Participarea ca jurat la X Factor ii va oferi o promovare foarte mare, mai ales datorita faptului ca pana nu de mult Cheryl Cole si Simon Cowell nu isi vorbeau.

Only Human apare la doi ani dupa albumul A Million Lights, cel care a dat piesele Call My Name (produsa de Calvin Harris) sau Under the Sun. Cheryl Cole si-a facut debutul solo in 2009 cu 3 Words, iar in 2010 a lansat Messy Little Raindrops. Cantareata a pus pe hold promovarea materialului anterior datorita reuniunii Girls Aloud, unul dintre cele mai de succes trupe britanice. Atunci fetele s-au reunit cu ocazia aniversarii grupului si au lansat si cateva piese noi alaturi de un album best-of.

Cum vi se pare titlul ales de Cheryl Cole? Ofera un indiciu despre ce fel de album va fi ?

CITESTE SI:

Tags: ,