Cea mai bună imagine cu Galaxy S8

Written by blue dj on . Posted in Stiri

Cea mai bună imagine cu Galaxy S8 îţi arată ce lansează Samsung pe 29 martie
După câteva generaţii de Galaxy S, Samsung pare că a găsit un echilibru în ultimii doi ani. Galaxy S8 apare acum online în cea mai bună imagine şi e spectaculos.

Primul Galaxy S a fost prezentat în martie 2010 şi disponibil din iunie, acelaşi an. Era un dispozitiv din plastic, cu un ecran foarte bun, în comparaţie cu celelalte telefoane cu Android, şi a devenit principala alternativă la iPhone. Odată cu Galaxy S6, Samsung a făcut un telefon care nu doar să fie alternativă, ci chiar prima alegere. S8 pare să fie şi mai bun, şi mai „arătos”.

Samsung Galaxy S8 e rezumatul ideilor companiei din ultimii ani: ecran curbat, design simplificat, ecran bun, identitate proprie (ca să nu mai poţi spune că a copiat de la alţii). Evenimentul de prezentare pentru Galaxy S8 e programat pentru 29 martie, iar telefonul va fi disponibil în două versiuni. Prima va fi una „clasică“, cu ecran de 5,8 inci QHD Super AMOLED, pe când cea de-a doua va avea ecran de 6,2 inci, mult peste ce oferea şi Note. Curbura ecranului va fi pentru ambele. Totodată, Samsung Galaxy S8 nu va mai avea un buton Home fizic, fiind primul din seria Galaxy S care renunţă la el. În schimb, Home devine digital, la fel ca celelalte butoane de navigare, aplicând o idee mai veche pe care au avut-o alţi producători înainte, în special Google pe Android. Şi dispare, în sfârşit, logo-ul Samsung de pe faţa dispozitivului. Scannerul de amprente va fi pe spate. Dotări tehnice mai precise vom afla mai aproape de eveniment.

CITESTE SI:

Tags: , , ,