Carla’s Dreams – Anti CSD (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

Carla’s Dreams prezinta o noua piesa care va fi inclusa pe urmatorul album pe care il va lansa anul acesta. Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Videoclipul pentru “Anti CsD” este filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, BR Films, echipa cu care Carla’s Dreams lucreaza la toate

videoclipurile lor.

Mesajul piesei este unul mai neobisnuit, poate fi interpretat atat ca un dialog intern, cat si o dezbatere a unor opinii publice pe cateva subiecte, printre care inclusiv pe unele mai delicate.

 

“Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decat un dialog public Uneori, o pozitie se sculpteaza prin perioade cu multe dialoguri de acest fel Si mai e ceva… Dar asta e la mintea fiecaruia. Ceea ce stim sigur este ca multi dintre cei care vor citi acest post, pe aceasta pagina, ne vor intelege exact cum ne dorim. V-am cuprins ,) P.S. Ambii )”, a declarat Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, in 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei din 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. In 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Cum vi se pare noua lor piesa?

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,