Cand apare noul album Michael Jackson – Xscape?

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

michael-jackson-xscape222_tb223Michael Jackson lanseaza un album nou! Asa suna stirea saptamanii care le intrece pe toate si promite, cu adevarat, piese noi din partea lui Michael si un album intreg numit Xscape.
Desi pare imposibil, Michael Jackson va lansa albumul „Xscape” pe 13 mai cu o multime de trackuri noi – CD-ul va avea atat varianta standard cat si una DeLuxe – produse de Timbaland, Rodney Jerkis, Stargate si John McClain, cei mai tari oameni din industrie din ultimii 10 ani cand vine vorba de beat-uri care iti raman in cap.

michael jackson xscape

Nimeni nu stie si nu declara daca Michael ar fi fost de acord ca aceste melodii sa fie vreodata publicate insa LA Reid, CEO-ul Epic Records, se lauda ca el a gasit piesele prin arhivele casei lui Jackson si ca a avut acces la toate materialele inregistrate vreodata de Michael in 40 de ani de cariera.

De fapt, e vorba de niste melodii foarte vechi, nelansate, pe care LA Reid le-a trimis catre producatorii momentului pentru a le transforma in ceva ce ar putea fi cumparat in 2014, ceva comercial si nou.

„Xscape” va fi disponibil pentru pre-comanda pe 1 aprilie insa coperta a aparut deja si este postata mai sus. Albumul va aparea la aproape cinci ani dupa moartea lui Michael, teribilul accident care a avut loc pe 25 iunie 2009.

Pe 29 august 1958, in oraselul Gary, Indiana , s-a nascut cel ce urma sa devina cunoscut ca Regele Muzicii Pop. Michael Joseph Jackson ramane in istorie ca cel mai de succes entertainer al tuturor timpurilor, fapt confirmat si de Guinness World Records.

CITESTE SI:

Tags: , ,