Byron si Blackstar canta cu VUNK in Orasul Minunilor!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

blackstar22_tb223Spectatorii celui mai important show al trupei VUNK , VUNK in Orasul Minunilor, vor avea parte de o experienta rock de cea mai buna calitate.VUNK, laureata anul acesta cu premiul “Cea mai buna trupa rock” atit la Romanian Music Awards cit si la

Media Music Awards, ramine fidela crezurilor sale de a uni trupele rock intr-o comunitate activa si i-a invitat pe byron si Blackstar sa sustina mini recitaluri in show lor de poveste “Vunk in Orasul Minunilor”.

blackstar

„Trupele care vor cinta inaintea noastra fac parte din spectacolul nostru. Ne dorim ca rockul romanesc sa se faca cit mai auzit si o sa punem umarul asa cum stim noi mai bine. byron si Blackstar sunt formatii pe care le ascultam si ne bucuram sa ii avem pe aceeasi scena la cel mai important concert rock romanesc din acest an”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK

„Ne bucura invitatia trupei VUNK si am acceptat-o cu mare drag. In toamna asta vrem sa transmitem in concertele noastre ca byron este mai mult decit o trupa. Este o poveste despre adevarata prietenie dintre 4 oameni diferiti ca temperamente si personalitati, 4 barbati misto uniti de pasiunea pentru muzica si de aceleasi valori. Noi credem ca barbatii misto sunt peste tot; in Orasul Minunilor sunt cu siguranta. Pe noi Orasul minunilor ne-a primit cu portile deschise. Va asteptam si pe voi!”, a marturisit Dan Byron.

Baietii de la Blackstar sunt mai putini cunoscuti in Romania pentru ca este o trupa foarte noua (in octombrie aniverseaza un an de la aparitie), dar Cornel Ilie si colegii sai spun ca au devenit fani dupa ce s-au intilnit la Blaj Alive si ca sunt onorati sa-I prezinte spectatorilor lor fideli.

byron e insa o trupa care e cunoscuta atit gratie concertelor si celor 5 albume ale sale, cit si gratie colaborarii cu HBO pentru coloana sonora a serialului Ramii cu mine, iar VUNK si-a declarat de multe ori admiratia pentru munca lor.

Show-ul trupei transilvanene Blackstar va incepe la ora 18.30, cel al trupei byron la ora 19.15, urmind ca VUNK sa urce pe scena la ora 20.00.

VUNK sustine in aceasta toamna cel mai mare concert al carierei lor, “VUNK in Orasul Minunilor”, o poveste rock care implica desfasurari masive de forte, sunet surround, experiente multi senzoriale si participarea directa a spectatorilor prin intermediul tehnologiei.

Concertul “VUNK in Orasul Minunilor” are loc pe 3 octombrie la Sala Polivalenta. Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane si online pe www.iabilet.ro.

CITESTE SI:

Tags: , , ,