Britney Spears incheie rezidenta la Las Vegas

Written by Stefan on . Posted in Stiri

Dupa 4 ani in care si-a adus fanii la Las Vegas, Britney Spears va incheia la finalul lui 2017 rezidenta Piece of Me. Ce va face mai departe Printesa Pop?
Cei 4 ani au fost foarte lucrativi pentru BritBrit, a reusit sa aduca peste 700.000 de oameni la showurile sale si a strans in incasar peste 100 de milioane de dolari. Confirmarea a venit chiar de la managerul ei, Larry Rudolph, care nu exclude insa ca genul acesta de show sa aiba loc in continuare, dar in alta locatie.

De altfel, el a precizat ca sunt inca in discutii cu cei de la Ceasar Entertainment si au si alti doritori, asa ca o decizie finala in privinta a ceea ce va face Britney Spears mai departe inca nu a fost luata.

Anything is possible. We have made zero decisions. We expect a lot of interest from all parties. Britney basically sells out every show, and she loves Las Vegas, she loves performing in Vegas, and Vegas is a possibility going forward.”

Britney pleaca intr-un mini turneu in aceasta perioada, ocazie cu care va ajunge si in Israel, ceea ce a dus la amanarea alegerilor de acolo. In luna mai, cantareata va reveni pe scena de la Las Vegas si odata cu acest anunt biletele pentru restul concertelor programate e foarte posibil sa devina din ce in ce mai greu de gasit. Managerul lui lui Spears inca nu a oferit o informatie clara despre ce va face ea mai departe – fie va inregistra un nou album sau va incepe sa plece din nou in turneu. Cel mai recent album ei e Glory, care a reusit sa vanda abia 300 de mii de copii la nivel mondial, care a dat piese precum Make Me ( locul 17 in Billboard Hot 100) si Slumber Party (locul 86 in Hot 100), insa a urcat pana pe locul 3 in Billboard 200. Britney e inca un artist tanar si are suficient timp sa lanseze noi hituri si un album promovat cum trebuie. Ambele materiale lansate in perioada rezidentei la Las Vegas au avut de suferit pe partea de promo, chiar daca Brit a bifat aparitii la MTV VMA sau Billboard Music Awards.

Ce ziceti ca va face Britney Spears dupa ce incheie rezidenta?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,