Britney Spears face un cover dupa Madonna

Written by blue dj on . Posted in Muzica

brit-thumb_tb223Nu e deloc o surpriza ca Britney Spears a ales sa cante in showurile ei o piesa a Madonnei, dar acum fanii se pot bucura de o versiune de studio a trackului Burning Up.
versiunea pe care o ascultam acum e diferita fata de cea care a fost lansata in urma cu cativa ani si pe care Britney Spears a inclus-o in turneul ei Femme Fatale, suna mai bine si parca si productia e ceva mai cizelata.

britney-spears-live-1294745745-view-1

Recent am ascultat o alta piesa inclusa pe lista celor inregistrate pentru albumul Femme Fatale, dar care nu a mai ajuns pe varianta finala a discului – Unbroken. Britney Spears a lansat albumul Britney Jean, insa acesta a avut vanzari foarte slabe poate si din cauza promovarii foarte slabe. In afara de un single promovat mai puternic – Work Bitch, cel de-al doilea material lansat, Perfume, nu a avut o expunere prea mare. BriBrit nu prea a participat la emisiuni si s-a concentrat mai mult pe showurile de la Las Vegas, contractul ei pe doi ani aducandu-i un numar mare de spectacole si incasari clare, in comparatie cu un turneu obisnuit.

Ce ziceti de varianta aceasta a piesei? E mai bun originalul?

 

 

 

 

Sursa:urbanr.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,