BOg – Moonlight (piesa noua)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

BOg (Bogdan Tanase) revine la Bedrock, casa de discuri a lui John Digweed, cu un EP format din 3 piese, iar noi urmeaza sa ascultam impreuna track-ul care da titlul acestui release.
Daca in urma cu 3 ani il vedeam in competitia Burn Residency din partea Romaniei aspirand la o cariera internationala in muzica electronica, astazi vorbim despre BOg

ca fiind unul dintre DJ-ii si producatorii de baza de la Bedrock, brandul legendarului John Digweed.

Bogdan este foarte consistent in release-uri si o demonstreaza inca o data cu „Moonlight”, EP-ul lansat ieri.

BOg – Moonlight (piesa noua)

Cu subtilitatea sa hipnotica, „Moonlight” l-a convins pe John Digweed, acesta oferindu-i onorabila pozitie de track ce deschide discul cu numarul 3 al viitoarei sale compilatii „Live in Brookly”, a noua editie a volumelor din seria „Live in…”. EP-ul „Moonlight” semnat de BOg, lansat ieri la Bedrock Records, include alte doua bucati progressive house: „Eternal” si „0901”. Cea din urma apare si ea pe noua compilatie a lui Digweed, mai precis o puteti gasi pe CD-ul 2.

Totusi, favorita noastra all time de la BOg ramane remixul pentru John Digweed – Gridlock, productia care i-a deschis romanului parcursul la Bedrock. La inceputul lunii martie, in Kristal Glab Club, am avut ocazia sa ii vedem pe BOg si pe John Digweed impreuna la acelasi pupitru.

Si pe voi va incearca acelasi sentiment de mandrie, nu?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,