BluSkay, KeyPlayer & Esmee Bor Stotijn – Winter Took Over (muzica noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Dupa 2 ani in care nu au mai lansat niciun single impreuna, romanii BluSkay si KeyPlayer colaboreaza din nou pentru „Winter Took Over”, o sentimentala productie vocal trance.
Cum de fiecare data ne bucuram enorm de mult ca mai avem ce adauga la sectiunea „tranceri romani”, asa si acum va prezentam

„Winter Took Over”, cea mai noua colaborare dintre BluSkay (Serghei Cocimirca) si KeyPlayer (Claudiu Adam).

Acestia au facut echipa cu Esmee Bor Stotijn, o vocalista din Olanda cu state vechi in muzica trance, de altfel profesoara de muzica la Conservatorul din Maastrich.

Cu un titlu care nu poate sa ne aminteasca decat de iarna relativ normala prin care am trecut, „Winter Took Over” ne trimite cu gandul la trecutul recent si ne provoaca sa ne aducem aminte de ce iubim primavara atat de mult. Totusi, chiar daca aceasta noua productie a perechii romanesti BluSkay & KeyPlayer pare o piesa mai mult despre anotimpul rece, versurile lui Esmee Bor Stotijn par a fi despre o dragoste apusa.

La cum au inceput acest an, BluSkay si KeyPlayer au mari sanse sa joace un rol foarte important anul acesta pe scena muzicii trance. In primele doua luni din 2017, BluSkay s-a intors la Blue Soho cu „Breakthrough”, iar KeyPlayer a colaborat cu Bogdan Vix, Airborn si KeyPlayer pentru „What Is Loneliness”, un alt release vocal trance care ne face sa fim mandri ca 3 dintre cei 4 artisti din titlu sunt romani.

„Winter Took Over” va fi lansata pe 20 martie 2017, la Molekular Sounds, label din cadrul casei de discuri Raz Nitzan Music.

 

 

Sursa: urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , , ,