BLUE NIPPLE BOY lanseaza EP-ul UNITED

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

blue nipple boyBlue Nipple Boy lanseaza EP-ul “United” pe 8 mai si vor sarbatori evenimentul printr-un concert special ce va avea loc in The Tube Bucuresti, incepand cu ora 21.00. Intrarea la eveniment este libera.

“United” este primul material discografic Blue Nipple Boy sub forma unui EP de patru piese, trupa lansand pana in prezent toate piesele numai in varianta Single.

“Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate “antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi. – Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.

blue nipple boy

Odata cu lansarea noului EP, Blue Nipple Boy lanseaza si un nou videoclip, la piesa ce da numele materialului. Clipul a fost regizat si editat de Emilian Floares (Helen Film).

Pentru ca seara sa fie una cu adevarat speciala, invitatii Blue Nipple Boy sunt: Julius DJ responsabil cu warm-ul si after party-ul serii, LAZY FRIDAY, o trupa foarte fresh infiintata in vara anului 2013 care va asigura opening act-ul pe ritmuri de reggae cu influente jazz, indie si funk, Peejay Vincent (african djembe) si Denis Matei (chitara) care vor canta alaturi de Blue Nipple Boy pe una dintre piesele de pe EP.

“United” este un produs Blue Nipple Boy, inregistrat si mixat de Benzen (Vadim Palos), producatorul cu care trupa a colaborat pentru toate single-urile de pana acum.

Cea mai recenta piesa a lor a fost „Rainbow” si a aparut la finalul anului trecut!

CITESTE SI:

Tags: , ,