Beyonce – Standing on the Sun (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

umb_tb223Standing On the Sun a fost una dintre piesele Beyonce pe care le asteptam drept single anul trecut. Trackul nu a mai ajuns pe cel de-al cincilea album al divei, insa noi o putem asculta acum in varianta integrala si suna bine de tot.

Standing On the Sun a fost folosita intr-una din reclamele in care Beyonce aparea si apoi a scapat pe net in varianta demo, insa acum avem si varianta finala. De la prima ascultare e clar ca piesa nu se potrivea cu sound-ul general al noului disc Beyonce, ceva mai experimental si mai dark.

Dati play mai jos.

King B a dat o lectie industriei muzicale atunci cand si-a lansat albumul Beyonce fara nici un fel de promo si teasere. A demonstrat ca un produs bun se vinde singur, mai ales cand fanii sunt loiali si disperati sa asculte ceva nou de la idolul lor. In plus, albumul s-a vandut in ansamblul sau, fara single-uri si in varianta vizuala, fiecare piesa beneficiind de un clip, pentru ca ascultatorul sa aiba o experienta completa. Cel mai recent clip al ei e Pretty Hurts, iar mai nou, Bey este si cel mai influent om de pe planeta.

Cum vi se pare piesa? Merita sa intre pe album?

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,