Beyonce da lovitura cu noul album

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

bey-thumb_tb223Beyonce face inca o miscare buna si pune la dispozitia fanilor noul sau album pe Spotify. Nu numai atat, dar pe Vevo sunt disponibile toate videoclipurile lansate anul trecut odata cu aparitia celui de-al cincilea album al divei.
Miscarea e cu atat mai importanta cu cat in urma cu o

saptamana Billboard a anuntat ca va lua de acum incolo in considerare si numarul de streamuri si downloands pentru clasificarea albumelor in Billboard 200. Astfel, daca Taylor Swift si-a luat toata muzica de pe Spotify pentru ca arta trebuie recompensata, Queen B are sanse foarte mari sa ajunga din nou pe primul loc in clasamentul albumelor cu Beyonce Platinum Edition, o varianta relansata a discului aparut anul trecut.

pretty-hurts-2-beyonce-video-650-430

Diva demonstreaza, inca o data, ca cei 15 ani petrecuti in industria muzicala au invatat-o ceva, mai ales cum sa fie pe val si in ton cu trendurile actuale.

In plus, nici primul single de promovare al materialului relansat nu sta deloc rau – cu un videoclip gandit sa devina viral, 7/11 a urcat rapid in top 10 iTunes, iar albumul se afla deja pe locul 2. La toate acestea sea adauga faptul ca a intrat pe radio, clipul a fost vizualizat de peste 20 de milioane de ori in trei zile, iar vanzarile digitale sunt in crestere, asa ca Bey ar putea avea inca un track in top 10, lansat de pe un disc care nici macar nu e nou.

Ce ziceti de miscarea lui Beyonce? Cine are dreptate, Taylor Swift sau King B?

CITESTE SI:

Tags: , , ,