Bayern Munchen a cucerit un nou titlu de campioană.

Written by blue dj on . Posted in Stiri

5331d37fd01a7Bayern Munchen a cucerit un nou titlu de campioană. Jucătorii lui Guardiola au câștigat campionatul cu șapte etape înainte de final.
Bayern Munchen este, din nou, campioana Germaniei. Elevii lui Guardiola i-au învins pe cei de la Hertha Berlin cu 3-1 și au cucerit un nou titlu în Bundesliga, cu șapte etape înainte de finalul camponatului, fără să piardă nicio partidă în actualul sezon. Bavarezii dețin recordul de titluri în Bundesliga, 24 la număr.

5331d37fd01a7

Într-o altă partidă din campionatul german, Borussia Dortmund a terminat la egalitate, 0-0, cu Schalke 04 și continuă lupta pentru locul doi în Bundesliga.

Bayern Munchen poate câștiga în această seară titlul de campioană în Bundesliga. Jucătorii pregătiți de Guardiola au nevoie de o victorie pe terenul celor de la Hertha Berlin pentru a câștigat matematic un nou titlu de campioană.
Urmăritoarea bavarezilor este Borussia Dortmund care joacă în această seară cu Schalke 04, într-un meci pentru locul secund în Bundesliga. Bayern Munchen a câștigat până acum 23 de tilturi de campioană în Bundesliga.

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,