Backstreet Boys revin in Hot 100 dupa 10 ani

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Dupa zece ani in care au lipsit din cel mai important clasament muzical american, boy band-ul anilor 90 revine in Hot 100.
Cum au reusit cand nu au lansat nimic nou?
Trebui sa le multumeasca celor de la Florida Georgia Line, care i-au cooptat pentru cel mai nou single al lor, Go, Your Mama and Me, o piesa de dragoste insotita de un

videoclip in care toti le fac suprize femeilor din viata lor.

Se pare ca idee le-a venit cantaretilor country chiar la momentul inregistrarilor, iar Backstreet Boys nu au avut nevoie de prea multa munca de convingere.

To have the Backstreet Boys featured on [„God”] was something we kind of envisioned in the studio while recording it,” the duo’s Tyler Hubbard added. „To have that come to fruition was amazing. It really, really took that song to the next level.”

Kevin Richardson, „I’m a father of two boys, so I like how the song could have a double meaning. You could be talking about your children, or your spouse, or your love interest. I think it’s poetic, and it’s got a great melody.”

Piesa a ajuns pe locul 92 in Hot 100, dar se descurca mai bine in topul country si e cel de-al 17-lea hit Backstreet Boys, insa primul in care trupa e artist invitat. De-a lungul carierei lor, au avut sase single-uri care au ajuns in top 10, cel mai sus fiind pozitionat Quit Playing Games (With My Heart) in 1997, care a urcat pana pe locul 2.

Backstreet Boys au inceput la Las Vegas o rezidenta de 26 de concerte care face trecerea prin toti cei 24 de ani de cariera. In cadrul show-ului de 90 de minute, boy band-ul trece prin toate hiturile care le-au marcat cariera si prin outfituri si coregrafii pe care fanii le-au putut vedea in urma cu multi ani, can se aflau la apogeul succesului. De altfel, ei nu sunt singurul nume care au ajuns sa aiba acest gen de concerte, Britney Spears a dat startul, urmata apoi de Jennifer Lopez si Mariah Carey.

Ce ziceti de aceasta piesa?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,